FR : +32 (0)475 738 520 - NL : +32 (0)470 84 05 95 info@eeaward.be

Registraties zijn gesloten

UITNODIGING VOOR DE PRIJSUITREIKING

De organisatoren van de Belgische Energie- en Milieuprijs 2019 hebben het genoegen u uit te nodigen voor de prijsuitreiking, die plaatsvindt op donderdag 6 juni 2019, in aanwezigheid van verschillende personaliteiten.

Adres :
Het BEL – Tour & Taxis
Havenlaan, 86c
1000 Brussel

 

Uitzonderkijke conferentie

Twee presentaties zal aan de ceremonie voorafgaan.

« Klimaat, transitie: wat te doen in de praktijk? »

Door Joseph Smitz, Affiliate Professor, HEC-Liège, cursussen “Principes en methoden van milieubeheer” en “Bilan Carbone®”. Voormalig voorzitter van de ‘Conseil Wallon de l’Environnement pour le Développement durable’.

 
« Een betere wereld »

Door Nic Balthazar. Als activist voor het milieu en het klimaat heeft deze Belgische regisseur, populair gezicht van radio en televisie, verschillende sensibiliseringclips en -documentaires geproduceerd en geregisseerd.

 

Programma

  • 17:00 : onthaal
  • 17:30 (precies) : conferenties
  • 18:30 : netwerking rond een drankje
  • 19:00 : uitreiking van de Awards 2019
  • 20:30 : receptie

Tussen 15u en 17u30 kunt u, aan de overkant van het BEL-auditorium, gratis een begeleid bezoek brengen aan BELEXPO, de leertentoonstelling die werd genomineerd voor de EEAWARDS 2018. Kom in dat geval wat vroeger en ontdek hoe u ” Vandaag kunt zorgen voor het klimaat en de stad van morgen ! ”

 

INSCHRIJVING VOOR DE PRIJSUITREIKING


GRATIS UITNODIGING MAAR RESERVERING NOODZAKELIJK
AANTAL BEPERKTE PLAATSEN

De Editie 2018 op foto’s

Nieuws

Word partner van de EEAwards 2019

Bedrijven / instellingen zijn zich steeds meer bewust van hun rol en verantwoordelijkheid in het kader van duurzame ontwikkelingskwesties. Maar ze weten ook dat ze niet alleen kunnen handelen... Uw bedrijf / instelling plaatst het respect van de planeet in...

Lees meer

LEDER VAN ONS KAN ER IETS AAN DOEN !

Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs hulde gebracht aan meer dan 2.400 belgen die alleen of via hun organisaties op een uitzonderlijke manier hebben bijgedragen aan het uitwerken van een duurzame toekomst op lokaal, regionaal en nationaal...

Lees meer

Premium partner


Partners