Tél. : +32 (0)475 738 520 info@eeaward.be

Naar aanleiding van de prijsuitreiking van de Belgische Energie-en Milieuprijs 2018.

Op 7 juni 2018 op het BEL, terrein van Tour & Taxis te Brussel.

Pauli Gunter Eeaward

Gunter PAULI, eregast van de 13de editie van de Belgische Energie-en Milieuprijs, zal een kwaliteitsvolle lezing geven over de revolutionaire beginselen van de blauwe economie. Dit evenement komt vóór de uitreiking van de Prijzen 2018.

Door de Washington Post de « Steve Jobs van duurzame ontwikkeling» genoemd, is Gunter PAULI een serial ondernemer en ziener, die aan de oorsprong van de Blauwe Economie ligt en die de stichting ZERI (Zero Emission Research & Initiatives) heeft opgericht.

Deze Belgische ondernemer is een buitengewone figuur die van nul 200 heel innovatieve projecten inzake duurzame ontwikkeling op alle vastelanden heeft opgestart. Hij heeft 38 stichtingen opgericht waarin 5 miljarden euro’s geïnvesteerd werden en die (volgens zijn schattingen) tot het scheppen van 3.000.000 jobs (!) geleid hebben.

Zijn visie van de “blauwe economie” is revolutionair. Die heeft ze beschreven tijdens verschillende lezingen. Zijn boeken en fabels werden al op 1,3 miljard exemplaren verkocht! Zijn methode bestaat uit het innoveren door nieuwe slimme oplossingen aan te bieden die ook aangepast worden aan de lokale omstandigheden. Hij beeldt productiecyclussen uit die de werking van ons leefmilieu opvolgen en geen afval veroorzaken dankzij het gebruik van circulariteit.

Programma

17u0o: Onthaal
17u3o: Lezing door Gunter Pauli en Q&A sessie
18u30 : Networking en interviews rond een drankje
19uoo: Prijsuitreiking
20u30: Receptie

De prijsuitreiking

Niet minder dan 10 trofeeën zullen overhandigd worden aan de beste initiatieven tijdens de prijsuitreiking op 7 juni 2018 op het BEL, terrein van Tour & Taxis te Brussel, in aanwezigheid van de pers, politici, vertegenwoordigers van de economische-en wetenschappelijke wereld en ngo’s afgevaardigden.

GRATIS TOEGANG MAAR RESERVERING NOODZAKELIJK
AANTAL BEPERKTE PLAATSEN
INFO EN INSCHRIJVING : www.eeaward.be