Tél. : +32 (0)475 738 520 info@eeaward.be

UITNODIGING

Belgische Energie –en Milieuprijs

Samen met Luminus

Onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning

 

UITNODIGING

De organisatoren van de Belgische Energie- en Milieuprijs 2018 hebben het genoegen u uit te nodigen voor de uitreiking van de awards op donderdag 7 juni 2018 waar verscheidene prominenten aanwezig zullen zijn.

Uitzonderkijke conferentie
Eregast op de 13de editie van de Belgische Energie- en Milieuprijs, Gunter PAULI zal een uitzonderlijke conferentie over de revolutionaire beginselen van de blauw economie geven juist vóór de prijsuitreiking.

Door The Washington Post de « Steve Jobs van duurzame ontwikkeling» genoemd, is Gunter PAULI een serial ondernemer en ziener, die aan de oorsprong van de “Blue Economy” ligt en die de stichting ZERI (Zero Emission Research & Initiatives) heeft opgericht.

 

PROGRAMMA

17u: onthaal
17u30 (precies): conferentie & QA sessie
18u30 : netwerking rond een drankje
19u00: uitreiking van de Awards 2018
20u30: receptie

 

ADRES

Het BEL – Tour & Taxis – Havenlaan, 86 c – 1000 Brussel

Inschrijvingsformulier voor de prijsuitreiking van de Awards 2018

Terug te sturen ten laatste op 28 mei 2018


gratis uitnodiging maar reservering noodzakelijk - aantal beperkte plaatsen