La Libre Belgique - La DH - DH Radio - Paris Match - Courrier International - Logic Immo

IPM Group is als speler in het Belgische medialandschap op verschillende manieren aanwezig: met La Libre Belgique, La Dernière Heure/Les Sports, Paris Match, Courrier international, DH Radio, Logic-Immo, met de internetsites www.lalibre.be, www.dh.be, www.logic-immo.be, en heeft altijd al aandacht gehad voor een rationeel energiegebruik en voor een doordachte afvalverwerking (gerecycled krantenpapier).

IPM Group is een partner van de Belgische Energie- en Milieuprijs. Het steunt initiatieven van ondernemingen, instellingen, jonge en minder jonge mensen die ernaar streven om op een correcte manier gebruik te maken van de energiebronnen en er alles aan doen om het milieu, dat almaar meer onder druk komt te staan, te beschermen.

http://lalibre.be
http://www.dh.be


 

Milieugids

De milieugids biedt u een waaier aan groene informatie aan. 

Bedrijven en instellingen die hun werkzaamheden in functie van een groenere wereld uitvoeren, kunnen hier uitvoerig aan bod komen.
De Milieugids België garandeert u de meeste groene, de meest voordelige en de meest uitgebreide manier van adverteren!

 http://www.milieugids.be

 


Agenda Plus

Agenda Plus

AGENDA PLUS is een gratis maandblad dat verdeeld wordt in natuurvoedingswinkels, bij gezondheidsexperts en psychotherapeuten, in stagecentra en milieuwinkels en in enkele bibliotheken, theaters en universitaire instituten. Het doel van AGENDA PLUS is om te informeren over activiteiten die de globale gezondheid van mensen aangaan: natuurlijke voeding, zachte geneeskunde, therapieën, welzijn, gezond wonen, milieu en ecologie.

En complément de sa facette “agenda”, des dossiers thématiques, des articles et des brèves, répartis dans différentes rubriques, informent des alternatives, des méthodes et des nouveautés dans les différents domaines composant sa ligne éditoriale.

De activiteitenkalender geeft elke maand een overzicht van 200 tot 400 activiteiten, ingedeeld in 250 verschillende rubrieken en gegroepeerd volgens voordrachten, workshops, professionele opleidingen en cursussen. Behalve de eigenlijke agenda bevat AGENDA PLUS verdeeld over de verschillende vaste rubrieken ook thematische dossiers, artikels en korte berichtjes die informeren over alternatieve methoden en nieuwigheden in de interessesfeer van het tijdschrift. AGENDA PLUS wordt op 100% gerecycleerd papier (label Blue Angel) gedrukt en wordt volledig verdeeld, waardoor elke verspilling van papier vermeden wordt. AGENDA PLUS bestaat enkel dankzij zijn adverteerders die ofwel producenten of verdelers zijn van ecologische, natuurlijke of biologische producten, ofwel diensten verlenen met respect voor het individu (lichamelijk en psychisch), het milieu en de eerlijke-handelsrelaties tussen Noord en Zuid. AGENDA PLUS geeft eveneens ieder jaar, in februari, het JAARBOEK PLUS uit dat bijna 3.000 coördinaten bevat van therapeuten, experts van de zachte geneeskunde, natuurvoedingswinkels, ecologische bouwbedrijven en producenten en verdelers van natuurlijke en biologische producten.

http://www.agendaplus.be


Le journal de l'architecte

 Architectenkrant

Elke maand informeert Architectenkrant de mensen in het beroep over de actualiteit in de Belgische architectuurwereld.

Daarbij is er ruimte voor reflectie over de keuzes die in het beroepsmilieu genomen zijn, en over uiteenlopende thema’s, gaande van administratieve en technische innovaties tot architecturale concepten. De vrije tribune geeft architecten bovendien de mogelijkheid om getuigenis te geven van hun engagement in de maatschappij die zij ‘bouwen’.

Als exclusieve mediapartner van de Koninklijke Federatie van Architectenverenigingen van België (FAB en de Bond van Vlaamse Architecten (BVA) voor hun informatie naar architecten, en met de vaste rubrieken (nationaal, internationaal, publicaties, agenda, productinfo) en interviews, is Architectenkrant uitgegroeid tot het referentiemedium binnen het beroep.

Als complement serveert de elektronische nieuwsbrief van Architectenkrant wekelijks de heetste nieuwtjes uit de nationale en internationale architectuur.

Architectenkrant stimuleert en ondersteunt alle initiatieven die bijdragen tot een energiebesparing bij de conceptie van zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen.

http://www.lejournaldelarchitecte.be 


  

Fence

Fence is dé gids en inspiratiebron voor iedere tuinier. Elke maand ontdek je boeiende tuinen en sfeervolle terrassen die laten dromen. Met bruikbare ideeën, handige tips en weetjes om zelf aan de slag te gaan en van jouw tuin een paradijs te maken. Ben je een fervent moestuinier, hou je van een grote siertuin of ben je van plan een terrastuin aan te leggen? Ieder vindt zijn gading in Fence. Met een vleugje tuincultuur, toerisme en ontspanning en, niet te missen, met de smaakmakende reportages over de moes- en fruittuin van Gust, de tuinman van kasteel Hex.

http://fence-magazine.be/nl/

 


  

Jagen

JAGEN is het enige, onafhankelijke magazine dat de Nederlandstalige jager aanspreekt in zijn jachtpassie, in zijn zoektocht naar kennis rond wildsoorten, jachttechnieken, wapens, munitie, optiek, wetgeving, keuken, honden, jachtcultuur, mobiliteit, lifestyle en jachtreizen. 

JAGEN is een fraaie, eigentijdse uitgave doordrongen van de geur van bos en platteland. Gerespecteerde jachtjournalisten met internationale ervaring schrijven verhelderend over natuur, mens en dier. Waardevolle informatie en een trefzekere lay-out zorgen ervoor dat jacht- en natuurfotografie perfect in beeld worden gebracht.  

www.jagenmag.be

 


http://www.minimag.be


  

 Beci

Dynamiek/Entreprendre is het tijdschrift van BECI – Kamer van Koophandel en Verbond van Ondernemingen te Brussel. Gedrukt op 14.000 exemplaren, het is het maandblad van de Brusselse decision makers.

http://www.beci.be

   


 


http://www.kmopme-community.be/onthaal/

 


 

http://nl.starters-community.be/

 


http://kanaalz.knack.be/