Draag bij tot de promotie van duurzame ontwikkeling in uw stad of gemeente en krijgt het label “Partnerstad en –gemeente”.


Ook wanneer u geen kandidatuurdossier voor uw stad of gemeente* indient, kunt u toch concreet bijdragen aan het milieu en concreet aan deze Belgische Prijs ondersteunen door burgers, bedrijven, scholen, crèches, verenigingen en andere structuren uit uw stad of gemeente uit te nodigen zich in te schrijven voor de wedstrijd en zo hun initiatieven te valoriseren.


Hoe gaat u te werk?

Verspreid de informatie over de Prijs via uw communicatiekanalen : website, gemeentekrant, nieuwsbrief en andere promotiemiddelen in uw stad of gemeente.


U vindt het communicatiemateriaal, onze logo en foto’s nodige voor deze advertentie en het partnerschap charter dat wij u vragen om ons terug te keren voltooid (documenten om te downloaden op onze website).


Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Anne-Julie Lambion : 0499 40 10 86 – info@eeaward.be


Aandacht!

kandidatuurdossier moeten uiterlijk 21 april 2017 gestuurd worden.
Dus wacht niet te lang om de promotie van dit initiatief te lanceren.


Worden beloond !

Als dank voor uw initiatief de organisatie van de Belgische Energie- en Milieuprijs, samen met Luminus, zal u het label “Partnerstad en –gemeente” toekennen, en uw stad/gemeente vermeld op de website, in een speciale ruimte voor partnerships.
We hebben ook het genoegen u uit te nodigen op de uitreikingsceremonie van deze onderscheiding die zal plaatsvinden op 8 juni 2017 in het BEL met de aanwezigheid van de ministers, de pers en van genodigden uit alle geledingen van de Belgische burgerlijke samenleving. 
Zo worden de duurzame projecten in uw stad/gemeente op een unieke manier in de kijker gezet en kunnen best practices op het gebied van milieubescherming worden uitgewisseld.
 Documenten om te downloaden :

 

 

Info : Anne-Julie Lambion : 0499 40 10 86  – info@eeaward.be