FR : +32 (0)475 738 520 - NL : +32 (0)470 84 05 95 info@eeaward.be

Wat wordt u door de Luminus Energie en Mileuprijs geboden?

De realisaties en bijdragen van de genomineerden en winnaars tot de toekomstige samenleving worden gelauwerd tijdens de prestigieuze prijsuitreikingsceremonie die op 7 juni 2018 in de gebouwen van de BEL op de site van Tour & Taxis (Brussel) plaatsvindt.
In aanwezigheid van prominenten van de politieke, wetenschappelijke, economische en verenigingswereld krijgen de winnaars een van de trofeeën, uitgereikt uit handen van een van die prominenten.
De genomineerden en winnaars krijgen ook de gelegenheid die ondernemers en beleidsmakers te ontmoeten tijdens de borrel en de cocktailparty die bij de avond worden aangeboden.

 

 

Bovendien krijgt u veel zichtbaarheid in de media dankzij :

  • De journalisten die aan de prijsuitreikingsceremonie deelnemen en via de persopvolging die we verzorgen zodra de palmares wordt onthuld,
  • onze mediapartners zoals: La Libre Belgique, la Dernière Heure/les Sports, ArchitectKrant, Agenda+, PME/KMO, Milieugids, Eco Magazine, Beci, Paris Match, …, die zich engageerden om de resultaten in hun verschillende dragers te publiceren.
  • onze steunen zoals verenigingen, bonden, NGO’s… (bvb: Vlaamse Confederatie Bouw, PEFC, Repair Café, Greenpeace, ODE, FEGE, BIM, Kauri, …) die uiteraard alle beloonde initiatieven op hun websites en in hun newsletters verspreiden.

 


En als slagroom op de taart, krijgen de winnaars geschenken van onze partners zoals:

  • « family packs » voor het Pass te Frameries (wetenschappelijk avonturenpark),
  • geschenken van het warenmerk PEFC,
  • een boek van de International Polar Foundation

Nieuws

Ieder van ons kan er iets aan doen !

Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs hulde gebracht aan meer dan 2.300 belgen die alleen of via hun organisaties op een uitzonderlijke manier hebben bijgedragen aan het uitwerken van een duurzame toekomst op lokaal, regionaal en nationaal niveau....

Lees meer

Inschrijvingen voor de editie 2018 !

U bent een burger, een bedrijf, een gemeente, een instelling, een school, een jeugdcentrum… U hebt een realisatie, een initiatief of een project op het gebied van duurzame ontwikkeling? Neem deel en we bieden u de kans om te handelen voor een duurzame toekomst ! De...

Lees meer

Premium partner


Partners