FR : +32 (0)475 738 520 - NL : +32 (0)470 84 05 95 info@eeaward.be

Wat kan door de Belgische Energie-en Milieuprijs geboden worden?

De realisaties en bijdragen van de genomineerden en winnaars tot de toekomstige samenleving worden gelauwerd tijdens de prestigieuze prijsuitreikingsceremonie die op 7 juni 2018 in de gebouwen van de BEL op de site van Tour & Taxis (Brussel) plaatsvindt.
In aanwezigheid van prominenten van de politieke, wetenschappelijke, economische en verenigingswereld krijgen de winnaars een van de trofeeën, uitgereikt uit handen van een van die prominenten.
De genomineerden en winnaars krijgen ook de gelegenheid die ondernemers en beleidsmakers te ontmoeten tijdens de borrel en de cocktailparty die bij de avond worden aangeboden.


Bovendien krijgt u veel zichtbaarheid in de media dankzij :

  • De journalisten die aan de prijsuitreikingsceremonie deelnemen en via de persopvolging die we verzorgen zodra de palmares wordt onthuld,
  • onze mediapartners zoals: La Libre Belgique, la Dernière Heure/les Sports, ArchitectKrant, Agenda+, PME/KMO, Milieugids, Eco Magazine, Beci, Paris Match, …, die zich engageerden om de resultaten in hun verschillende dragers te publiceren.
  • onze steunen zoals verenigingen, bonden, NGO’s… (bvb: Vlaamse Confederatie Bouw, PEFC, Repair Café, Greenpeace, ODE, FEGE, BIM, Kauri, …) die uiteraard alle beloonde initiatieven op hun websites en in hun newsletters verspreiden.


En als slagroom op de taart, krijgen de winnaars geschenken van onze partners zoals:

  • « family packs » voor het Pass te Frameries (wetenschappelijk avonturenpark),
  • geschenken van het warenmerk PEFC,
  • een boek van de International Polar Foundation

Nieuws

UITZONDERLIJKE CONFERENTIE DOOR GUNTER PAULI

Naar aanleiding van de prijsuitreiking van de Belgische Energie-en Milieuprijs 2018. Op 7 juni 2018 op het BEL, terrein van Tour & Taxis te Brussel. Gunter PAULI, eregast van de 13de editie van de Belgische Energie-en Milieuprijs, zal een kwaliteitsvolle...

Lees meer

LEDER VAN ONS KAN ER IETS AAN DOEN !

Sinds 2006 heeft de Belgische Energie- en Milieuprijs hulde gebracht aan meer dan 2.300 belgen die alleen of via hun organisaties op een uitzonderlijke manier hebben bijgedragen aan het uitwerken van een duurzame toekomst op lokaal, regionaal...

Lees meer

Premium partner


Partners